KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Kalkoenreepjes met ananas en aardappelpuree
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerstpudding Blanc Manger
Waardering: 3 sterren Categorie: Nagerechten
Amandelspijs
Waardering: 2 sterren Categorie: Brunch
Kerstsalade American style
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Biefstuk met cognacsaus
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Tomatensoep
Waardering: 3 sterren Categorie: Soep
Arretjescake
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Kersttulband
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Chocolade hulst blaadjes
Waardering: 4 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 20


Gevulde Varkenshaasjes

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Dit recept is voor 4 a 5 personen



- 2 varkenshaasjes

- 75 gram katenspek

- 50 gram Roquefort

- 150 gram knoflookpaté

- 2 eetlepels cognac of witte wijn

Instructies Recept



Meng de cognac of wijn door de patë.

Verdeel de Roquefort er eveneens door, verdeeld in grove kruimels.

Snijd de varkenshaasjes langs een lange kant open, maar niet helemaal dóór en verdeel de paté tussen het vlees.

Klap de haasjes weer dicht en verpak ze stevig in katenspek.

Maak het spek vast met natgemaakte houten cocktailprikkers.

Bak de haasjes bruin (regelmatig keren).

Zet het vuur lager en laat ze langzaam garen, ook regelmatig keren.

Na ongeveer 20 minuten zijn de haasjes gaarm.

Snijd ze voor het serveren in dikke schuine plakken.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5