KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Kalkoenreepjes met ananas en aardappelpuree
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerstpudding Blanc Manger
Waardering: 2 sterren Categorie: Nagerechten
Amandelspijs
Waardering: 2 sterren Categorie: Brunch
Kerstsalade American style
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Biefstuk met cognacsaus
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Tomatensoep
Waardering: 3 sterren Categorie: Soep
Arretjescake
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Kersttulband
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Chocolade hulst blaadjes
Waardering: 4 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 20


Kaneel Perziken

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
- 1 blik perziken (partjes)

- Een halve citroen geperst

- 1 theelepel kaneel

- 1 eetlepel suiker

- Sekt

- Lange vingers

Instructies Recept

Dit recept is voor 4 personen. Dit is een low budget kerstrecept.



- Perziken uit blik halen en uit laten lekken.

- Kaneel en suiker mengen tot kaneelsuiker

- Perzikpartjes in een kom doen en besprenkelen met citroensap

- Kaneelsuiker over de perzikpartjes heen strooien

- Koel de sekt en de perziken in de koelkast.

- Voor het opdienen, de perzikenpartjes verdelen in ijscoupes en er lekker wat sekt overheen schenken.

- Lange vinger erbij om het af te maken

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5