KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Kalkoenreepjes met ananas en aardappelpuree
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerstpudding Blanc Manger
Waardering: 2 sterren Categorie: Nagerechten
Amandelspijs
Waardering: 2 sterren Categorie: Brunch
Kerstsalade American style
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Biefstuk met cognacsaus
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Tomatensoep
Waardering: 3 sterren Categorie: Soep
Arretjescake
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Kersttulband
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Chocolade hulst blaadjes
Waardering: 4 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 20


Gevulde Eieren

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 12 halve eieren



- 6 eieren

- 1 theelepel Franse mosterd

- 2 eetlepels mayonaise

- 1/4 theelepel cayennepeper

- 1/4 theelepel zwarte peper

- 1/2 theelepel zout

Instructies Recept

- Kook de eieren in ongeveer 10 a 12 minuten hard.

- Snij de eieren door de midden.

- Doe alle eierdooiers bij elkaar in een kom en voeg de mosterd, mayonaise, zout en zwarte peper toe.

- Maak van dit alles een puree.

- Vul de eieren met de dooierpuree.

- Garneer en breng op smaak met de cayennepeper.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5