KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Kalkoenreepjes met ananas en aardappelpuree
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerstpudding Blanc Manger
Waardering: 2 sterren Categorie: Nagerechten
Amandelspijs
Waardering: 2 sterren Categorie: Brunch
Kerstsalade American style
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Biefstuk met cognacsaus
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Tomatensoep
Waardering: 3 sterren Categorie: Soep
Arretjescake
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Kersttulband
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Chocolade hulst blaadjes
Waardering: 4 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 20


Romige Appelpudding

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
Dit recept is voor 4 personen



- 500 gram goudrenetten

- 125 gram suiker

- 8 gelatine blaadjes

- 2 deciliter slagroom

- 2 1/2 deciliter water

- 16 lange vingers

- 2 eiwitten

- 3 eetlepels sinaasappelmarmelade

Instructies Recept

Zo´n romige appelpudding heb je nog nooit geproefd



- Maak de goudrenetten schoon en snij hem in kleine blokjes.

- Kook de goudrenetten en het water tot appelmoes (ongeveer 10 minuten koken).

- Voeg de suiker en de sinaasappelmarmelade toe aan de appelmoes.

- Laat de gelatine weken in een kom koud water.

- Roer de uitgeknepen gelatine door de gelatine.

- Klop de slagroom stijf.

- Klop de eiwitten stijf.

- Schep het geklopte eiwit en de slagroom door de appelmoes.

- Vet een puddingvorm in en bedek de zijkant met lange vingers.

- Schep de appelmoes in de vorm en laat de pudding minimaal 2 uur stijven in de koelkast.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5