KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Kalkoenreepjes met ananas en aardappelpuree
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerstpudding Blanc Manger
Waardering: 2 sterren Categorie: Nagerechten
Amandelspijs
Waardering: 2 sterren Categorie: Brunch
Kerstsalade American style
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Biefstuk met cognacsaus
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Tomatensoep
Waardering: 3 sterren Categorie: Soep
Arretjescake
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Kersttulband
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Chocolade hulst blaadjes
Waardering: 4 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 20


Chorizo Champignonenhoedjes

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 20 Champignonenhoedjes



- 20 Champignons

- 50 gram chorizo

- Verse peterselie

- Kwart rode paprika

- 2 eetlepels paneermeel

- 1 theelepel bouillonpoeder

- 3 eetlepels sherry

Instructies Recept

- Maak de champignons schoon, haal de stelen uit de hoedjes.

- Maak de paprika schoon.

- Hak de paprika, de champignonsteeltjes en de chorizo fijn.

- Los de bouillon op in 3 eetlepels water.

- Maak de peterselie fijn.

- Bak de chorizo 2 minuutjes en voeg de champignonsteeltjes en paprika toe. Bak alles nog een paar minuten om het vocht te laten verdampen.

- Voeg de peterselie toe.

- Vul de champignonhoedjes met het bakmengsel en zet ze op een ovenschaal.

- Bestrooi ze met paneermeel en schenk de sherry en de bouillon er tussen.

- Bak de hoedjes op 200 graden in 15 a 20 minuten gaar.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5