KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Kalkoenreepjes met ananas en aardappelpuree
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerstpudding Blanc Manger
Waardering: 2 sterren Categorie: Nagerechten
Amandelspijs
Waardering: 2 sterren Categorie: Brunch
Kerstsalade American style
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Biefstuk met cognacsaus
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Tomatensoep
Waardering: 3 sterren Categorie: Soep
Arretjescake
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Kersttulband
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Chocolade hulst blaadjes
Waardering: 4 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 20


Tomatensoep

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
1 kilo tomaten

1 ui

750 ml runderbouillon

1/2 theelepel salie

Olijfolie

Extra: 2 eetlepels gembersiroop, verse peterselie en koriander, 100 ml slagroom



Instructies Recept

Deze tomatensoep is heel lekker als voorgerecht bij het kerstmenu. Deze soep kan ook koud gegeten worden



- Snipper de ui en fruit deze samen met de salie.

- Snij de tomaten in stukken en voeg ze toe. Laat ze minimaal 5 minuten smoren.

- Voeg de bouillon toe.

- Laat even koken en voeg de gemgersiroop, peterselie en koriander toe.

- Kook de soep 20 minuten zonder deksel.

- Pureer de soep met een staafmixer

- Voeg eventueel de slagroom toe.

- Breng op smaak met peper.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5