KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Kalkoenreepjes met ananas en aardappelpuree
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerstpudding Blanc Manger
Waardering: 2 sterren Categorie: Nagerechten
Amandelspijs
Waardering: 2 sterren Categorie: Brunch
Kerstsalade American style
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Biefstuk met cognacsaus
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Tomatensoep
Waardering: 3 sterren Categorie: Soep
Arretjescake
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Kersttulband
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Chocolade hulst blaadjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 20


Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 2 sterren


Ingrediënten Recept
2 kilo broodkruim

250 gram kastanjes

1 goudrenet in blokjes

2 stengels gehakte selderij

1 fijngesneden ui

4 lepels boter

1.5 theelepel droge salie

1 theelepel gedroogde tijm

zout en peper

250 ml appelsap of gevogeltebouillon

Instructies Recept

Lekker recept voor kalkoenvulling met de zoete smaak van appel in contrast met de smaak van kastanjes



Vulling maken:

- Kook de kastanjes 2 a 5 minuutjes en pel ze. Verkruimel daarna de kastanjes.

- Maak de salie fijn.

- Doe de broodkruimels op 125 graden in de oven en laat ze drogen. Schep regelmatig om.

- Fruit de ui in boter in ee grote pan. Voeg hier de selderij aan toe en laat 5 minuten door fruiten

- Voeg de gesneden appel toe en fruit deze ook 5 minuten. Voeg de kastanjes, salie, tijm, zout en peper toe.

- Laat de vulling afkoelen.

- Roer 125 ml appelsap of gevogeltebouillon door de vulling vlak voor het vullen.

- Gebruik de rest van de vloeistof voor het bedruipen

- Braad de kalkoen zoals gebruikelijk.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5