KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Kalkoenreepjes met ananas en aardappelpuree
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerstpudding Blanc Manger
Waardering: 2 sterren Categorie: Nagerechten
Amandelspijs
Waardering: 2 sterren Categorie: Brunch
Kerstsalade American style
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Biefstuk met cognacsaus
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Tomatensoep
Waardering: 3 sterren Categorie: Soep
Arretjescake
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Kersttulband
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Chocolade hulst blaadjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 20


Dadels met geitenkaas en gehakselde hazelnoot

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 2 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 dadel amuses:



- 4 dadels.

- 20 gram smeerbare geitenkaas

- 4 a 6 hazelnoten

Instructies Recept

- Snijdt de dadels doormidden en verwijderen de pit.

- Smeer de smeerbare geitenkaas.

- Haakt de hazelnoten klein en dip de geitenkaas dadel in het hazelnotenhaksel.

- Warm de dadels even op in de oven op ongeveer 90 graden.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5