KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Gevulde Varkenshaasjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Gevulde Kalkoen
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Romige Appelpudding
Waardering: 4 sterren Categorie: Nagerechten
Warme ontbijtbroodjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Ontbijt
Konijn (gestoofd)
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Kaneel Perziken
Waardering: 3 sterren Categorie: Nagerechten
Chorizo Champignonenhoedjes
Waardering: 4 sterren Categorie: Hapjes
Kerst Cupcakes
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Gevulde Eieren
Waardering: 3 sterren Categorie: Hapjes
Dadels met geitenkaas en gehakselde hazelnoot
Waardering: 2 sterren Categorie: Amuse

Vorige 10 | Volgende 10

1 tot en met 10 van 20


Dadels met geitenkaas en gehakselde hazelnoot

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 2 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 dadel amuses:



- 4 dadels.

- 20 gram smeerbare geitenkaas

- 4 a 6 hazelnoten

Instructies Recept

- Snijdt de dadels doormidden en verwijderen de pit.

- Smeer de smeerbare geitenkaas.

- Haakt de hazelnoten klein en dip de geitenkaas dadel in het hazelnotenhaksel.

- Warm de dadels even op in de oven op ongeveer 90 graden.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5