Instructies Recept
Feestelijk biefstuk recept voor tijdens het kerst diner. Geschikt voor 4 personen
- Bestrooi de biefstukken met de gros gemalen peper en druk de peper vast
- Snipper de sjalotjes en fruit ze glazig, voeg wat suiker toe om ze lekker te karameliseren.
- Blus de sjalotjes af met de cognac en bouillon en laat het inkoken tot de helft.
- Bak de biefstukken 2 minuten per kant in boter.
- Laat de biefstukken buiten de pan rusten en strooi er wat zout over.
- Giet het sjalotjes,cognac,bouillon mengsel in de braadpan en los het baksel op.
- Maak van de boter en bloem een deegje en voeg dit rustig al roerend toe.
- Dien de boefstukken op met een beetje saus en doe de rest in een saus schenker
Ingrediënten Recept
4 biefstukken a 150 gram
2 sjalotjes
2 dl bouillon
1/2 dl cognac
vers grof gemalen peper
40 gram boter
1 eetlepel boter
1 theelepel suiker
Zout
2 theelepels boter
1 theelepel bloem