Kerstrecept - Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood

Kerstrecepten Kalkoenvulling Kastanje Appel en Brood

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 2 sterren


Instructies Recept
Lekker recept voor kalkoenvulling met de zoete smaak van appel in contrast met de smaak van kastanjes



Vulling maken:

- Kook de kastanjes 2 a 5 minuutjes en pel ze. Verkruimel daarna de kastanjes.

- Maak de salie fijn.

- Doe de broodkruimels op 125 graden in de oven en laat ze drogen. Schep regelmatig om.

- Fruit de ui in boter in ee grote pan. Voeg hier de selderij aan toe en laat 5 minuten door fruiten

- Voeg de gesneden appel toe en fruit deze ook 5 minuten. Voeg de kastanjes, salie, tijm, zout en peper toe.

- Laat de vulling afkoelen.

- Roer 125 ml appelsap of gevogeltebouillon door de vulling vlak voor het vullen.

- Gebruik de rest van de vloeistof voor het bedruipen

- Braad de kalkoen zoals gebruikelijk.

Ingrediënten Recept
2 kilo broodkruim

250 gram kastanjes

1 goudrenet in blokjes

2 stengels gehakte selderij

1 fijngesneden ui

4 lepels boter

1.5 theelepel droge salie

1 theelepel gedroogde tijm

zout en peper

250 ml appelsap of gevogeltebouillon

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.